вівторок, 18 січня 2022 р.

 

                         Живе на світі добра казка

      Чи памятаєте ви мультяшного ведмедика Вінні-Пуха та його друзів? Саме сьогодні автору Алану Мілну, який створив цю казку, виповнюється 140 років від дня народження. Немає такого письменника, який не мріяв би про славу. Але іноді вона приходить до нього зовсім неочікувано. Так і Алан  Мілн здобув світове визнання завдяки іграшковому ведмежаткові Вінні-Пухові, хоча на той час у нього вже було написано багато книг. Мілн створив образ ведмедика завдяки своєму сину Крістоферу, який на свій перший день народження отримав у подарунок від батьків плюшевого ведмедика та назвав його Едвардом. А згодом у Лондонському зоопарку хлопчик подружився з ведмедицею на прізвисько Вінні та змінив імя своєму плюшевому другу.

    Добрий та трохи незграбний ведмедик спроможний навчити дітей та дорослих досить простим, але важливим істинам. І робить це з гумором! Читаючи про пригоди Вінні-Пуха дітям ніколи буде сумувати, адже герої вчать цінувати дружбу та знаходити позитив у кожній життєвій ситуації.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...