четвер, 5 березня 2020 р.



Новини бібліотечного життя

День фахівця

        У Кельменецькій центральній районній бібліотеці проведено день фахівця за темою «Роль бібліотек в інформаційному забезпеченні місцевих громад та організації дозвілля населення».
    Із вступним словом виступила директор РЦБС  Ольга Твердохліб, яка  звернула увагу на те, що успіх і престиж сучасних бібліотек залежить від їх співпраці з  місцевою владою різних рівнів та активній організації дозвілля  користувачів.
         Спеціалістами ЦРБ були надані консультації з ряду важливих питань, зокрема :
-Шляхи взаємодії, співпраці та партнерства бібліотеки, влади і громади;
-Нова бачення в контексті розширення доступу до інформації юних користувачів;
-Організація простору сучасної бібліотеки, як один із чинників її привабливості для користувачів та інші.
        На зустріч з бібліотечними працівниками було запрошено головного спеціаліста відділу культури, молоді та спорту Євгена Паламарчука,який ознайомив присутніх з різними визначеннями та основними характеристиками поняття «молодіжна політика». Обговорювались болючі питання молодіжної політики у районі та шляхи їх вирішення.
      Методичні та практичні поради були надані, також з організації довідково-бібліографічного та інформаційного обслуговування користувачів. Бо, як показує досвід, цей напрямок роботи бібліотек потребує особливої уваги та  вивчення.
      Фахівці були ознайомлені з новими професійними виданнями, які одержує центральна районна бібліотека, тому що самоосвіта повинна відігравати важливу роль у самореалізації та ефективній роботі сучасних бібліотечних працівників.



    

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...