вівторок, 31 березня 2020 р.




 «Гіннес. Світові рекорди»





В усі часи людство, а особливо юнацтво мало схильність до створення власних маленьких рекордів. Будь то спорт, дворові ігри чи досягнення у творчості. Такою є вдача людини, яка шукає своє місце у суспільстві. Часто прикладом для особистих досягнень для кожного стають рекордсмени, які потрапили до однієї з найпопулярніших книг у світі – Книги рекордів Гіннеса, яку можна переглянути в Кельменецькій центральній районній бібліотеці.    


      


У світі стільки неймовірного! Під час знайомства із вражаючими історіями перемог з  книги «Гіннес. Світові рекорди» читачі не стримуватимуть захоплених вигуків, тому що дізнаються про найвищу водну гірку у світі, гігантський пліт створений з байдарок, вражаючий 3D малюнок на асфальті та багато цікавих неймовірних рекордів. 
Книга складається із багатьох різних розділів:











  Розпочнемо з власне історії Книги рекордів Гіннеса. Як все почалося? Британський сер, інженер і власник пивоварні Х’ю Бівер у далекому 1951 році пішов з друзями на полювання. Через деякий час між чоловіками виникла виникла суперечка: хто з диких тварин найшвидший? Відповідь шукали у кількох довідниках, та дарма…Тоді дослідити правду друзі довірили братам-близнюкам (атлетам та журналістам) Россу та Норісому Маквіртерам. Брати мали агентство з дослідження фактів. Вони дізналися правду й видали книгу, яка називалась "Книга надзвичайного Гіннеса". Довідник отримав нечуваний успіх. Він виходить щорічно. З 1955 року до 2013 було продано понад 130 мільйонів копій Книг рекордів!
   У всесвітній книзі рекордів є десятки досягнень і наших співвітчизників.
        До вашої уваги сайти «Гіннес. Світові рекорди». 
        Приємного всім враження від переглянутих досягнень.











Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...