понеділок, 22 липня 2024 р.


 


Подарунок для бібліотеки







 І знову приємний сюрприз…

Кельменецька центральна бібліотека безмежно вдячна жителю нашого селища Олександру Якимчуку за передану в подарунок книгу  (від рідних автора) Олексія Боднаря «Доля покоління. Війна очима солдата».




Книга спогадів та роздумів кельменчанина, інваліда війни I групи Олексія Боднаря (покійного) складається з двох частин. Перша частина «Доля покоління» – автобіографія, тому що автор писав про себе і водночас вона універсальна бо описує події, явища, характери та долі людей колишнього Кельменецького району 1930-1990 років.

«Війна очима солдата» – таку назву має друга частина літературно-художнього видання, на сторінках якої Олексій Боднар ділиться своїми спогадами про те, що бачив і пережив в бою за рідну землю та свободу країн Європи Другої Світової війни. Він виконував свій священний обов’язок до кінця і з честю. Адже, як зазначив сам автор: «Я любив, люблю і буду любити свою Україну і всіх тих, хто в будь-якій формі боровся і бореться за її процвітання і незалежність».

Нині Україна воює з російським агресором. Ми пам’ятаємо, що той,  хто захищає свою землю – завжди перемагає.

Переконані, що подароване видання буде корисним для наших користувачів. Тож запрошуємо до бібліотеки ознайомитися з книгою.

Наша книгозбірня завжди відкрита для нових подарунків.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Літературні шедеври мовою екрана           У другу суботу вересня, починаючи з 1996 року, відзначається День українського кіно. Це свято всі...