пʼятниця, 28 червня 2024 р.


 

Книги,

 про які говорять





       Зустріч з новими книгами – це подія, зустріч з автором – це свято, на якім побували поціновувачі сучасної української прози, завітавши 27 червня до Кельменецької центральної бібліотеки  на творчу  зустріч з Людмилою Охріменко.





             Представила гостю директорка бібліотеки Ольга Твердохліб.

Пані Людмила – харківська письменниця, починаючи від 2014 року активно займається волонтерською діяльністю, їздила на передову, а потім почала писати книжки про війну, прибуток від книжок віддає на допомогу ЗСУ. На заході авторка презентувала книги зі свого  творчого доробку. Літературною «родзинкою» став роман «Оскар», який у 2021 році визнано найкращим твором на воєнну тематику за версією міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Роман написаний  на замовлення українського розвідника, що пройшов пекло полону. Надзвичайну історію слухали, затамувавши подих, адже це  книга про справжнього чоловіка, вірного сина свого народу.

      Щиро вдячні пані Людмилі за теплу зустріч та приємне спілкування. Було дуже цікаво, всі отримали масу позитивних емоцій та гарну нагоду придбати книги із автографом  авторки і зробити фото на пам'ять.

     Тож будьте в тренді, читайте твори Людмили Охріменко.

 









                                           Читаймо і перемагаймо! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Літературні шедеври мовою екрана           У другу суботу вересня, починаючи з 1996 року, відзначається День українського кіно. Це свято всі...