пʼятниця, 21 червня 2024 р.


 

Пам’ятаєш, земле, сорок перший?



22 червня в Україні день скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Саме в цей день 1941 року нацисти почали бомбардування Києва о 4-й годині ранку.

Це були інші часи, інша окупація, інша війна, але наша мета не стала іншою, на жаль, нам нагадали і повторили акт злочину проти українців. Адже 24 лютого 2022 року, коли так само о 4-й ранку на Київ і всю Україну полетіли російські ракети, ми стали на захист своєї країни.

Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Зараз ми боремося усі разом, під своїми прапорами, гаслами за свою державу, за майбутнє наших дітей та захист рідних.

До цієї трагічної дати на абонементі Кельменецької центральної бібліотеки розгорнуто виставку-спомин «Книга як пам'ять про війну». Користувачі бібліотеки мають змогу ознайомитись з книгами, представленими на виставці.

Слава усім Героям, які завжди ставали на захист Батьківщини! Пам'ятаємо кожного і оплакуємо усіх, хто став жертвою війн в Україні.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Літературні шедеври мовою екрана           У другу суботу вересня, починаючи з 1996 року, відзначається День українського кіно. Це свято всі...