четвер, 19 жовтня 2023 р.

 

Право на захист

 

Сьогодні  у приміщенні Кельменецької центральної бібліотеки відбулась зустріч із внутрішньо переміщеними особами поважного віку, які проживають  тепер на території Кельменецької громади.  Зустріч була ініційована Міжнародною організацією Help Age International  в рамках проекту GFFO «Багатосекторальна гуманітарна допомога в Україні та сусідніх країнах, вразливим групам людей, які постраждали від війни в Україні». Співробітниками БФ «Право на захист» було  проведено інтерактивне заняття із використанням практичних вправ, а також бенефіціарів проінформовано про те, як захиститися від шахрайства в сучасному світі.

Завдяки успішній реалізації проекту «Мобільна івент-зона»  Кельменецька центральна бібліотека має можливість допомагати в  організації  різноманітних тренінгів та годин спілкування для людей, які наразі перебувають далеко від своїх домівок і потребують моральної та  психологічної підтримки.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...