пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

 

«Хай осінь буде золотою в книжковому вбранні»

           

    



Осінь. Дивовижна пора … У кожному місяці осені не лише багато гарних днів, а й чимало свят. Серед них 30 вересня – Всеукраїнський день  бібліотек – свято Бібліотеки, Читача, Книги.

 




        Шановні бібліотекарі, користувачі, поціновувачі книги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

        Нехай у житті буде все, що побажаєте і ще стільки ж!

        Щастя, про яке пишуть у найдобріших книгах!

        Здоровя і добра вам особисто! 

        Миру і безпеки вашим родинам!

        Швидкого завершення війни та Перемоги України!

 

  29 вересня у Кельменецькій центральній та дитячій  бібліотеках відбувсяДень відкритих дверей «Бібліотека: читаймо і перемагаймо!». Цього дня, як завжди, були відкриті двері усіх відділів. Кожен, хто прийшов до книгозбірень, мав нагоду насолодитися неповторною «книжковою» атмосферою та цікавим читанням. 


 Для усіх бажаючих були проведені оглядові екскурсії по бібліотеках, ознайомлення з книжковим фондом, інформаційними послугами та книжковими виставками. 



       Користувачі отримали справжнє задоволення від перегляду в читальному залі виставки-інсталяції «Хай осінь буде золотою в книжковому вбранні». На виставці  представлені книги кольору осені з красивими ліричними віршами, романами, оповіданнями та повістями, які найкраще читати восени.

       



    А на дитячому та дорослому абонементах користувачів чекали приємні сюрпризи від бібліотекарів у вигляді побажань з дегустацією смаколиків.





    











  



   Протягом вересня проводилася акція «Подаруй бібліотеці книгу», і наші читачі охоче дарували їх бібліотекам.

    





 Дякуємо за вдячні відгуки наших користувачів, адже ми працюємо для Вас! Ми завжди чекаємо своїх читачів, двері наших бібліотек гостинно відчинені для всіх жителів громади.







                                        Запрошуємо до бібліотек!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...