пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

 

«Не зламати Україну нікому й ніколи!
                     Бо боронять її  рідну і Бог, і соколи!»

        День захисників і захисниць України – це свято народу. Це свято України! Її міці, її величі, її сили! У воєнний час це безсумнівно найважливіше свято в році (яке відзначається в нову дату 1 жовтня), адже завдяки захисникам і захисницям Україна зберегла свою незалежність.

       «Не зламати Україну, нікому й ніколи! Бо боронять її рідну і Бог, і соколи!», саме під такою назвою в Кельменецькій центральній бібліотеці було проведено патріотичну інформину, а також розгорнуто виставку-роздум «Моя непереможна Україна!». На виставці експонуються книги про подвиги героїв сьогодення, які захищають свою землю, свою державу, свої святині, свою родину від російської агресії та видання присвячені героям попередніх поколінь, які здобували і відстоювали свободу і незалежність України.

       З нагоди такої величної дати виставку-роздум «Моя непереможна Україна!» було презентовано  у фойє центрального будинку культури.

       Вітаємо усіх, хто має високе звання захисників і захисниць України! Ми вшановуємо синів і дочок, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, за нашу свободу і незалежність. Шана і слава захисникам, слава Україні, Героям слава!








Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...