пʼятниця, 8 вересня 2023 р.

 

Бібліотека - безмежне джерело знань

  Кельменецька центральна бібліотека є улюбленим осередком громади, адже це не тільки місце, де зберігаються книги, це насамперед простір для людей. Ось і сьогодні до книгозбірні завітали вимушені переселенці (ВПО) які є мешканцями нашої громади із спеціалістами Міжнародної організації  HelpAge Internationa в Україні, які працюють в  центрі громадського дозвілля селища Кельменці з підтримки ВПО 60 +  Бібліотечні працівники запросили гостей на годину спілкування «Бібліотека – безмежне джерело знань». Під час якої здійснили екскурсію по бібліотеці, нагадали бібліотечні правила та з цікавістю слухали бібліотекаря Наталію Яковинчик, яка презентувала книги з книжкової виставки «Бути грамотним модно! Бути грамотним круто!», адже 8 вересня ми відзначаємо Міжнародний день грамотності.

Викликала інтерес у присутніх на заході і виставка-перегляд «Літературні шедеври мовою екрана» присвячена Дню українського кіно, який відзначається у другу суботу вересня. Також було переглянуто уривок фільму «Століття Якова», за сюжетом однойменного роману Володимира Лиса. В цей день ніхто додому не пішов без книг, адже всі стали користувачами бібліотеки.









Приходьте до бібліотеки. Читайте книги, які відкривають світ, допомагають стати грамотними, додають впевненості в собі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...