пʼятницю, 28 квітня 2023 р.

 

                                  Світ професій і горизонт покликань

      Щороку перед  випускниками  шкіл  постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги залежить багато в чому те, як складеться подальше життя. Професія  визначить у майбутньому і соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Питання стоїть не куди  піти вчитися, а яку освіту варто здобувати  взагалі.

       Дуже важливо на сьогодні обрати правильний професійний шлях та професію, яка буде приносити задоволення у житті. Для того щоб дізнатися про всі особливості професії, яка подобається рекомендуємо познайомитись з оптимальним довідником для планування майбутнього «Професії».

    У цьому оновленому й доповненому довідникові ви знайдете опис понад 400 професій – від таких популярних, як вчитель, адвокат, лікар, до багатьох тих, про які ви навіть не знали раніше. Понад 100 фахових спеціалістів долучилися до написання цієї книжки, зробивши її оптимальним порадником у світі професій. Книжка точно допоможе вам обрати саме вашу професію, бо містить яскраву інфографіку й детальні описи кожної – кар'єрне зростання, перелік необхідних знань і вмінь, загальний аналіз галузі, рівень заробітку та ще багато всього. Можливо, ви вже знаєте, чому присвятите себе в майбутньому, але хочете з'ясувати, як до цього прийти, а може, шукаєте ще яскравих ідей і натхнення – у будь-якому разі довідник «Професії» допоможе відповісти на найважливіше запитання: «Ким бути?»



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...