середу, 19 квітня 2023 р.


                        
                              «Букет з думок пречистих і багатих»


В народі кажуть, що люди, які народилися в пору золотої осені, наділені щедрими рисами доброти, щирості, мудрості та багатогранним талантом. Цю істину доводить життєвий і творчий шлях нашої землячки, давнього друга бібліотеки Тамари Іванівни Романюк, для якої 2023 рік ознаменувався виходом у світ її шостої книги під назвою «Щоденник несполоханих роздумів». На сторінках видання, ніби на перехресті, сходяться минуле і сучасне свого, рідного, святого: села, батьківської хати, родини, оточуючого світу. А ще просяться у рядок пані Тамари ридаючі спогади про сина-янгола, якого забрали небеса… Кожна сторінка книги-знайомства, зустрічі, переживання.

Ми щиро вдячні Тамарі Романюк за шану до нашої книгозбірні та за книги, які ми часто отримуємо від неї у дарунок.

Тамаро Іванівно, хай віра і надія переповнюють Вашу душу, а добро і затишок – оселю. Міцного Вам здоров’я, миру, Божої опіки, людської поваги та народження нових книг.

Щоб ближче познайомитись з новою книгою запрошуємо всіх на книжкову гостину «Букет з думок пречистих і багатих», адже подарунок бібліотеці – то дарунок для усієї громади.  

                                                 





Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...