пʼятницю, 30 вересня 2022 р.


 

Осінь – час читати і… Перемагати!



Пахне верес. Тридцяте число. Йде віками начитана Осінь…Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек – свято Бібліотеки, Читача, Книги…

Цього року, в цей день наші душі покриває печаль, адже в Україні війна. Війна росії проти України. Але читаюча нація непереможна, а осінь така пора року, коли кожен хто завітає до бібліотеки зможе за допомогою книги отримати заряд енергії, втіху в печалі та досягти внутрішнього спокою.

30 вересня в найчитабільніший день  року Кельменецька  центральна  бібліотека підготувала для своїх користувачів цикл книжкових виставок «Осінь – час читати  і … Перемагати».

В читальному залі розгорнуто виставку-настрій «Щедра осінь дарами багата». До уваги відвідувачів книги з вирощування овочів, фруктів та квітів на присадибних господарствах, альбоми з осінніми краєвидами. Доповнюють виставку запашні яблука, груші, виноград та багато інших дарів осені вирощених працівниками бібліотеки на своїх земельних ділянках.



«Книги для осіннього відпочину» - таку назву має книжкова виставка – інсталяція експонована на абонементі. На якій представлені поезії, романи, оповідання та повісті, які найкраще читати восени: тут і легкий смуток і світла ностальгія, і сонячний промінь крізь хмари – промінь надії…Надії і Віри в те що найкрасивіша, найбагатша і найщедріша пора року – Осінь обов’язково принесе нам Перемогу.

Запрошуємо всіх до «осіннього читання» 

                                   Миру тобі моя непереможна Україно!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...