пʼятницю, 30 вересня 2022 р.


Бібліотека – територія єдності  і миролюбства


                                              Одвічний шелест книги сторінок

                                           І потяг до премудрості і слова,

                                           Він мов води джерельної ковток

                                           До себе кличе знову й знову…

     30 вересня –  Всеукраїнський день бібліотек, свято загальнонародне, бо через бібліотеки на різних етапах життя проходить все населення країни. Глибоко символічно те, що свято збігається з улюбленим народним святом –   Днем  Віри, Надії, Любові та Софії. Адже книга – невичерпне джерело знань, яке дає людям і віру, і надію, і любов.

       Щиро вітаємо зі святом  колег, користувачів бібліотек, усіх кому не байдуже їх існування, хто вболіває за духовність кельменчан.

В своє професійне свято бібліотечні працівники КУ «Кельменецька публічна бібліотека» зустрілись на творчу онлайн-зустріч «Бібліотека – територія єдності та миролюбства». Після вітальних слів колеги щедро ділились своїм фаховим досвідом  волонтерської діяльності, організацією роботи з тимчасово переміщеними особами, активною участю у благодійних акціях по збору коштів для воїнів ЗСУ, а також про створення пам’яток, відео презентацій з психологічними порадами  та актуальною інформацією про важливі події в країні та світі. 


              Бібліотекарі роблять все заради миру, добра і милосердя.

                                  Ми любимо своїх читачів, бібліотеку, Україну.

                                      В єдності наша сила і омріяна Перемога!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...