понеділок, 2 грудня 2019 р.


                                
Бібліотеки та місцева громада
У Кельменецькій центральній районній бібліотеці з фахівцями РЦБС проведено інформаційно-методичну панораму за темою «Бібліотека і місцева громада: робота з позицій суспільних інтересів».
Із вступним словом виступила директор РЦБС Ольга Твердохліб, яка зазначила, що бібліотеки активно співпрацюють з місцевою владою різних рівнів для максимального задоволення інтересів своїх користувачів. «Спільна праця – спільне майбутнє» – саме під таким гаслом повинні працювати сучасні книгозбірні та представники місцевого самоврядування.
Спеціалістами ЦРБ були надані консультації та методична допомога з ряду важливих питань, зокрема:
- Відповідність ресурсів та послуг бібліотек потребам громади;
- Роль бібліотек у формуванні світоглядних орієнтирів у молоді та її стійкості до зовнішнього інформаційного впливу;
- Використання бібліотеками Інтернет-ресурсів для популяризації книги та читання;
- Сучасні вимоги та правила систематизації за УДК та інші.
Завідувач Вовчинецького філіалу Яна Биховська ознайомила колег із презентацією «Я з людьми поділюся добром», яку вона представляла на обласному конкурсі «Світ потребує доброти» (обслуговування користувачів з особливими потребами).
Відповідальний за техніку безпеки Демид Дєдов провів вторинний інструктаж з питань охорони праці та протипожежної безпеки та вкотре продемонстрував, як користуватись вогнегасником.
Бібліотечним працівникам також була надана інформація щодо планування роботи на 2020 рік та поради  на період звітності за 2019 рік.








Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...