четвер, 27 червня 2019 р.




















   Щорічно 26 червня відзначається Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним розповсюдженням.
Боротися з наркотиками світова спільнота розпочала понад сто років тому. Ще в 1909 році представники 13 країн зібралися у китайському Шанхаї на так званій Шанхайській опіумній комісії задля того, аби якимсь чином обмежити вивезення наркотиків з азійського регіону. Але проблема вживання наркотиків та їх незаконного обігу залишається актуальною.

      З метою популяризації здорового способу життя та боротьби зі зловживанням наркотиків  завідувачем Вовчинецьким філіалом спільно з працівниками місцевого  ФАПу  була проведена бесіда-застереження «Ні - наркотикам. Ми обрали життя» та представлена книжково-ілюстративна виставка  «Мене це тривожить...А тебе?»                                                                     Юні читачі з цікавістю ставили питання на дану тему.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...