вівторок, 18 червня 2019 р.


Тепло татусевих долонь


Татова любов, як джерело,
Чиста, світла: п’ю і не нап’юся.
Ще такої в світі не було, -
Ну хіба що у очах матусі
Татова любов, мов океан, -
Де ні дна, ні берега земного…
В неї, справді виміру нема,
Бо вона, як  в матусі, від - Бога
                                          С. Рачинець
                                              
      Багато свят ми присвячуємо мамам, але батько – це друге крило любові до дитини. Тату! Татусю! Таточку! Скільки ніжності і теплоти в цих словах. Він вимогливий і суворий, мудрий і сміливий, з сильним характером та міцними руками.
      Напередодні свята у читальному залі Кельменецької районної дитячої бібліотеки бібліотекарями Майєю Городецькою і Розою Борденюк для вихованців  старшої групи ДНЗ №2 «Ромашка» (вихователі Алла Андронова, Крістіна Гергелійник) було проведено незвичайне свято – свято батька «Тепло татусевих долонь». Воно зіткане з добра і щирості, ніжності та зворушливості і найголовніше – це свято родини, яке ми присвятили дорогим рідним людям – нашим татусям.
      На нашому святі діти щиро говорили про своїх татусів, розповідали про їхні професії, звички, уподобання і не приховували своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями, і кожна дитина в своїй розповіді казала: «Тільки ти один єдиний тато і кращого немає на землі», а також діти з захопленням  малювали своїх татусів, їхні роботи стануть гарним подарунком в день батька.
    



У Крокв'янському філіалі відбулася година творчих задумів «Я малюю  тата»




Фото колаж із родинного свята «Тепло татових долонь» проведеного Вороновицьким філіалом





Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...