пʼятницю, 23 листопада 2018 р.



Від Революції  Гідності до країни гідності



2013 рік був важким для України. Роком, який забрав багатьох Героїв – справжніх українських патріотів. Але їхні життя були віддані не марно – вони стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.
З метою вшанування пам'яті відважних українських патріотів та з нагоди Дня Гідності та Свободи у бібліотеках  району проведені заходи національно-патріотичного спрямування.
У Кельменецькій ЦРБ було оформлено книжково-ілюстративну виставку-пам'ять «Україна незборима: Герої буремного часу», яку було додатково представлено у Кельменецькому РБНТД. Працівники бібліотеки провели біля неї героїко-патріотичну панораму «Майдан живе і буде вічно жити! Народ, що волі прагне, не здолати», на якій йшла мова про революційні події та патріотів України, які загинули за правду, свободу, незалежність нашої держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, народ – нескореним.





               Книжково-ілюстративна виставка-пам'ять «Україна незборима: Герої буремного часу»                            на урочистостях у Кельменецькому РБНТД


Історична година " Наш  дух не зламати, свободу не вбити " с. Подвірївка


Година мужності  «Революція гідності, охрещена кров’ю» с. Нелипівці


Історико-патріотичний  урок  «Героїчна і трагічна сучасність» с. Новоселиця



        Зустріч з воїнами АТО «Звитяга  та мужність» с. Оселівка



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Співець кохання, майстер драми        460 років відділяє нас від того часу, коли народився геніальний драматург і поет Вільям Шекспір. Ш...