середа, 29 травня 2024 р.

 

                                                День захисту дітей

Другий день поспіль в Кельменецькій дитячій бібліотеці продовжуються заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Сьогодні до бібліотеки завітали вихованці старшої групи (вихователь Лілія Твердохліб) ЗДО № 2 «Ромашка» (директор Алла Руда). З бібліотекарем Майєю Городецькою юні читайлики зустрілися з казковими героями і побачили, як добро перемагає зло. Також дітям дуже сподобалися загадки, на які вони швидко відповідали, перебиваючи один одного, та придумували свої відповіді, за які отримали призи. А ще маленькі чомусики переглянули мультфільми за мотивами українських народних казок. В ігротеці «Граймося та розвиваймося» складали пазли, розмальовували улюблених героїв та пізнавально провели своє дозвілля.

 Час нашої зустрічі пройшов непомітно, мабуть, тому, що було цікаво і весело. Діти отримали гарний настрій, багато усмішок і щасливих вражень.

 













 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Літературні шедеври мовою екрана           У другу суботу вересня, починаючи з 1996 року, відзначається День українського кіно. Це свято всі...