понеділок, 1 квітня 2024 р.

 Не в’яне слово сміхослова

Щорічно 1 квітня у світі відзначається День сміху – позитивне весняне свято. Україна третій квітень зустрічає в умовах війни, але поки українці здатні сміятися – Україна живе, і саме це є лейтмотивом збірки «Сатирична сотня діє, або Путлер капут». Книга шукала свого адресата більш ніж два роки, її нещодавно передав Кельменецькій центральній бібліотеці Василь Качан з дарчим надписом свого батька – Георгія Качана, який є співавтором цього унікального видання. То є подарунок і пам’ять одночасно про славного земляка, друга бібліотечної родини, автора гімну її Величності книзі, поетичної збірки «З глибин душі» Георгія (Юрія) Качана (на жаль, покійного).


На сторінках збірки «Сатирична сотня діє, або Путлер капут» включені твори як класиків сатиричного жанру, так і талановитих сучасників. Серед майстрів сатиричного цеху і Георгій Качан, його гумористичні твори пов’язані з сьогоденням, спонукають посміятися над недоліками людської натури. Прочитавши книгу, кожен із читачів знайде якусь цікавинку для себе. 


Пам’ятаймо, що гумор і сміх – відмінна зброя. Тож, зберігайте  позитивний настрій, посміхайтеся частіше і даруйте один одному радість!

Україна сміється. Отже, Путлер капут!

Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Г іркий полин сльозами землю пестить Була весна квітуча, гарна… Ніхто і не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписан...