четвер, 24 серпня 2023 р.


 

Є на світі моя країна,       де червона цвіте калина



Щороку 24 серпня Україна відзначає своє головне державне свято – День Незалежності. Це важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Триває війна і окупанти скаженіють від своєї безпорадності. Українці ж продовжують гідно протистояти нелюдам й вражати світ своєю незламністю, силою та розумінням до тих, хто поруч. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі. Ми назавжди запам’ятаємо те, хто нам друг, а хто – ворог.

З нагоди  Дня Незалежності України  Кельменецькою центральною  та дитячою бібліотеками  було презентовано у  Центральному БНТД під час урочистостей та концертної  програми книжково-ілюстративну виставку «Україна під прапором волі». На експозиції представлена література про Україну та  національну символіку, про визначні події та постаті у боротьбі за незалежність нашої держави, нинішнє героїчне протистояння російській агресії та світову підтримку в боротьбі за цілісність нашої країни.







За період війни ввесь світ побачив хоробрість і самовідданість наших воїнів, нашого народу, і ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці.

Бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, нових звершень в ім'я України! Завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

           З Днем Незалежності, Україно!

           Слава Героям! Слава Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...