пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

В своїй душі 

Вітчизну я несу…



14 жовтня ми відзначаємо свято мужності – 

День захисників і захисниць України. 

Це всенародне свято увібрало в себе глибинні історичні традиції українців та нерозривно поєдналося зі святом Покрови і Днем Українського козацтва.

      Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, а тепер уже покоління наших сучасників зі зброєю в руках захищають рідну землю від російського агресора. Цвіт нашої нації стоїть за нашу Батьківщину, за всіх нас, за наше майбутнє. 


    Книжково-ілюстративна виставка «Про подвиги, про мужність і про славу», яку розгорнуто в читальному залі Кельменецької центральної бібліотеки, знайомить користувачів з виданнями, що нагадують про сторінки з минулого «славного війська козацького» та розповідають про сучасних захисників і захисниць, які на полі битви відстоюють свободу, честь, гідність нашої держави.



З нагоди таких величних дат Кельменецькою центральною бібліотекою для дорослих та дітей у фойє Кельменецької селищної ради презентовано пересувні книжкові виставки «За Вітчизну під покровом Пресвятої Богородиці» та «Ми роду козацького діти».


       

       Від щирого серця, з любов’ю і великою пошаною дякуємо кожному і кожній, хто мужньо захищає нашу державу! Бажаємо, щоб сила боронителів країни живилась любовю і підтримкою близьких людей та оминали ворожі кулі. Зичимо міцного козацького здоровя, прихильності долі та Божої благодаті!

      Хай на нашій українській землі запанує мир!.


      Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!



 

 











Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...