середа, 22 червня 2022 р.

 

                    Знайомтесь, нова книга від УІК!

          У цьому оновленому й доповненому виданні «Професії. Оптимальний довідник для планування майбутнього» головний автор якого Сара Павловськи, ти знайдеш опис понад 400 професій – від таких популярних, як вчитель, адвокат, лікар, до багатьох тих, про які ти навіть не знав раніше. Понад 100 фахових спеціалістів долучилися до написання цієї книжки, зробивши її оптимальним порадником у світі професій.

      Книжка точно допоможе тобі обрати саме твою професію, бо містить яскраву інфографіку й детальні описи кожної – кар’єрне зростання, перелік необхідних знань і вмінь, загальний аналіз галузі, рівень заробітку та ще багато всього.

         Можливо, ти вже знаєш, чому присвятиш себе в майбутньому, але хочеш з’ясувати, як до цього прийти, а може, шукаєш ще яскравих ідей і натхнення – у будь-кому разі довідник «Професії» допоможе відповісти на найважливіше запитання: «Ким ти хочеш бути?» Вдалого вибору!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...