вівторок, 28 червня 2022 р.


Душа народу в килимі цвіте

   Бібліотечний узвіз, який підготувала Кельменецька центральна та дитяча бібліотеки     28 червня з нагоди відзначення 26-ої річниці прийняття Конституції України та проведення VI регіонального фестивалю народної творчості «Душа народу в килимі цвіте» подарував  частину тепла і дух народних традицій жителям громади та вимушеним переселенцям, які шукаючи захист від російських окупантів знайшли його на Кельменеччині.

     Виставки-локації, колаж з книг у вигляді годинника, дитячий майданчик були прекрасним простором і нагодою щоби більше пізнати культурну спадщину нашого краю, познайомитись, поспілкуватись про духовні цінності почитати разом з дітьми та відволікти їх від невтішних не дитячих думок.

  


    Привертала увагу відвідувачів і виставка - роздум «Конституція України у часі, джерелах і постатях», документи якої ще раз засвідчили що кожний громадянин України має право жити в спокої, мирі та без війни.

     





  Ціна нашого спокою … болюча … Не забуваймо ні на хвилину, тих, хто стримує орди ціною власного життя!

Слава нашим Героям!!!

Все буде Україна!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...