середа, 1 липня 2020 р.


   

    Абсолютно кожна країна світу красива по-своєму, сповнена пам’яток і популярних туристичних місць. Європа — особливо багата цими “туристичними радощами”, так як в кожній державі є архітектурні шедеври з тисячолітньої історією, чия таємнича поява на землі досі не розгадана. Коли говоримо про пам’ятки історії та культури Європи, то, передусім, маємо на увазі символи певної країни або міста. Цікава інформація про популярні туристичні напрямки допоможе Вам краще ознайомитися з Європою і отримати чітке уявлення про неї. Бельгія, Англія, Франція, Німеччина, Швейцарія – тут Ви знайдете найкращі туристичні маршрути Європи.

      1 липня 1995 року в Україні встановлено День архітектури України, який відзначається у Всесвітній день архітектури, заснований Міжнародним союзом архітекторів, що виник в 1946 році, після Другої світової війни, коли потрібно було піднімати з розвалин міста, відновлювати підприємства, відтворювати пам’ятники архітектури.
Пропонуємо вашій увазі переглянути слайд-презентацію, яку підготував Дністрівський філіал.
«Архітектурні пам'ятки Європи».
Приємного перегляду!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...