вівторок, 2 липня 2019 р.


В королівстві книг затримайся на мить

Літо – чудова пора! Море тепла, книг і читачів! Кельменецька районна дитяча бібліотека активно співпрацює з дитячими установами селища. Для юних книголюбів в дитячій книгозбірні є безліч книжкових новинок, а також діють різні зони відпочинку: ігрова, пізнавальна, відеозона.
В дитячій бібліотеці – пора екскурсій та різноманітних цікавих заходів для юних користувачів. На літню мандрівку і знайомство з книгою завітали наймолодші вихованці ДНЗ №1 «Ромашка» (вихователь Наталя Осович), з якими заступник директора РЦБС з питань обслуговування дітей Майя Городецька провела літературні читання «В королівстві книг затримайся на мить». Діти з захопленням розповідали про своїх улюблених казкових героїв і з цікавістю переглядали дитячі книжкові новинки, які із задоволенням взяли додому. Бібліотекар побажала дітям гарного відпочинку та цікавого читання з батьками.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...