вівторок, 25 лютого 2014 р.

25 лютого 2014 року на базі Кельменецької центральної районної бібліотеки проведено день теорії і практики бібліотечними працівниками району за темою: «Книга і бібліотека у формуванні національної самосвідомості громади: співвідношення традицій  і новаторства у роботі».
На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв Майдану. У ході навчання взяла участь начальник відділу культури райдержадміністрації Чепурняк Н. М., яка зорієнтувала учасників семінару на ролі бібліотек у розвитку національної культури та відродження народних традицій, а Добровольська Г. В., завідуюча відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів ЧОУНБ ім. М. Івасюка, провела веб-консультацію бібліотечних фахівців з теми «Потенціал сучасних інформаційно-ресурсних центрів, як один із напрямків бібліотечно-бібліографічного обслуговування користувачів».


Провідними спеціалістами ЦРБ було надано професійні поради та пропозиції про роль книги у створенні повноцінної інформації та донесення її до користувачів. Обговорювалось також питання ролі і місця бібліотеки у житті громади району.

Немає коментарів:

Дописати коментар

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...