понеділок, 12 серпня 2024 р.


 

Молодь й книжка – класна фішка



      12 серпня спільно із світовою спільнотою в Україні відзначають Міжнародний день молоді.

      Саме в цей день Арт-сквер селища Кельменці наповнився енергійністю, креативністю, творчістю та натхненністю молоді нашої громади, яка завітала на молодіжний мистецький калейдоскоп «Ми хочемо жити в мирі». Привертав їхню увагу й Бібліотечний узвіз, який підготували працівники бібліотеки, адже тут їх чекав справжній інформаційний бум «Молодь й книжка – класна фішка». Юнаки та дівчата знайомились з книгами нового покоління письменників, представленими на виставці-локації «Читай сучасне українське», ділилися думками про прочитані твори, у письмовій формі висловлювали вдячність воїнам ЗСУ, які ціною власного життя наближають перемогу над ворогом, у ігровій формі засвоювали нові знання про літературу та мистецтво.













      Цікаво та пізнавально активна молодь громади провела свій час в Кельменецькій центральній та дитячій бібліотеках під час проведення патріотичного квесту організованого громадською організацією «Бесарабська берегиня». Ознайомила присутніх з правилами та умовами гри-пошуку та провела вікторину з пізнання історії рідного краю квест-інструктор Тетяна Олійник. Було дуже приємно бачити зацікавленість пошуковців у книгах краєзнавчих авторів, серед яких і книга Тетяни Богданівни «Формула української перемоги». Учасники квесту добре попрацювали, успішно пройшли всі його етапи завдяки тому, що були єдиними командами. Вони показали справжні знання, проявили кмітливість, ерудицію та  логіку.

      Квест показав, що вчитися – це весело та круто!


















Сучасна молодь йде в ногу з часом.

Тож творіть та надихайте, змінюйте країну та світ довкола себе!

Зі святом вас!











Немає коментарів:

Дописати коментар

Літературні шедеври мовою екрана           У другу суботу вересня, починаючи з 1996 року, відзначається День українського кіно. Це свято всі...