середу, 6 грудня 2023 р.

 Прекрасне свято це у грудні приносить віру в чудеса 

     Майже цілий рік усі ми — й дорослі, й малята — з нетерпінням очікуємо на зимові свята. Новий рік, Різдво, Водохреще та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. Одним із найулюбленіших та найочікуваніших свят для дітей є День Святого Миколая. Це свято магії та здійснення мрій. Для кожного українця справжнє диво зараз - щоб перестали лунати сирени повітряної тривоги, настав мир і захисники повернулись додому, до своїх сімей.   

     З вірою у казку Кельменецьку дитячу бібліотеку відвідали читачі-учні 2-А класу (класний керівник Валентина Молода) Кельменецького ліцею-опорного закладу. Для них була проведена народознавча година «Прекрасне свято це у грудні приносить віру в чудеса». Бібліотекар Роза Борденюк розповіла дітям про історію виникнення свята та традиції святкування його в Україні, познайомила з книгами про Святого Миколая та різдвяні свята. 



     Вітаємо всіх користувачів дитячої бібліотеки з чарівним святом

    і бажаємо всім миру, добра і віри в чудеса!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...