середа, 24 серпня 2022 р.

          

             Вона наш витвір, наша мрія – незалежна вільна Україна 


     24 серпня – це особлива дата для кожного українця. День Незалежності України – початок нової, вільної української державності, день пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за рідну землю, мову та народ. З кожним роком українці все глибше усвідомлюють історичну значущість цієї дати.

     До  Дня Незалежності України працівники Кельменецької дитячої бібліотеки провели годину громадянства «Вона наш витвір, наша мрія – незалежна вільна Україна» та оформили книжково-ілюстративну виставку «Соборна. Вільна. Незалежна». Бібліотекар Майя Городецька розповіла дітям про Україну, її народ та його героїчний шлях від сивої давнини до здобуття самостійності.

     Працівники бібліотеки щиро вітають з 31-річницею Незалежності України. Від усього серця бажаємо вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!  Нехай якнайшвидше над нашою державою засяє сонце ПЕРЕМОГИ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...