пʼятниця, 12 серпня 2022 р.

 

                     «Для сучасної молоді – сучасні книги»

                                                 


12 серпня, у літню пору року Україна разом з усім світом відзначає Міжнародний день молоді. Це свято творчості й натхнення, запалу та енергії, пізнання і самоствердження молодої людини на шляху становлення її як особистості.

Бібліотекарі Кельменецької центральної бібліотеки теж не лишаються осторонь молодіжних справ. Видання із фондів книгозбірні були представлені на виставці-рекомендації «Читай сучасне українське!», які знайомлять молодь з новим поколінням письменників, талановитими авторами та їхніми виданнями. Зацікавила відвідувачів і книжкова виставка-сюрприз «Від «максі» до «міні», на якій презентовані книги-велетні і книги-мініатюри.

Книга дає задоволення, пізнання, розуміння духовних цінностей. Тож, молоді любителі-книголюби та всі, хто відчуває себе завжди молодим, приходьте до нашої бібліотеки. Читайте, пізнавайте, живіть на повну! Зі святом вас!


                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...