вівторок, 31 серпня 2021 р.

 


           Українські народні традиції в житті сучасної дитини

     А чи знаєте ви, що в Кельменецькій дитячій бібліотеці створено народознавчий куточок, де зібрана жива та вельми цікава спадщина наших предків. Тут представлені предмети побуту давнини, речі домашнього вжитку: глечики, мисники, гладущі, макітри, макогони, а також рушники серветки, сорочки, катрінці та багато інших речей, котрими десятки, а то й сотні років тому користувалися наші пращури.

      З метою виховання в дітей почуття національної гідності, інтересу до культури, любові та поваги до українських символів, оберегів, звичаїв, традицій  бібліотекарі  для своїх користувачів  провели урок народознавства «Українські народні традиції в житті сучасної дитини»

        Запрошуємо всіх завітати до дитячої бібліотеки, де можна не тільки почитати цікаву книгу, а й розглянути старовинні речі, поділитися своїми думками про побачене, а також, за бажанням, поповнити куток старовинними речами.

         Тож, запрошуємо всіх.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...