четвер, 8 липня 2021 р.

Книжковий світ родини

8 липня в Україні відзначається День родини. Щаслива, міцна і дружня родина - це основа успіху і процвітання нашої держави, вона є найбільшим скарбом і найвищою цінністю у житті кожної людини. 

У цей день абонементом Кельменецької центральної бібліотеки було проведено бенефіс читацького формуляра «Книжковий світ моєї родини». Найбільш читаючою родиною визнано сім’ю колишніх педагогів Дементія Михайловича та Марії Олексіївни Поповичів. Бібліотекарі відвідали сім’ю Поповичів вдома, принесли їм новинки літератури від Українського інституту книги. Марія Олексіївна та Дементій Михайлович розповідали про свої улюблені книги, ділилися враженнями про прочитане. Книга для сім’ї Поповичів є справжньою скарбничкою мудрості, вони не уявляють своє життя без неї, адже вона в свій час допомогла їм здобути вищу освіту, нерідко ставала порадником в різних життєвих ситуаціях.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...