середа, 17 квітня 2019 р.


Книжка – добрий, мудрий друг,
Книжка знає все навкруг.

           Книга – чудовий, дивовижний витвір людського розуму. Вона стала для кожного з нас такою ж необхідною, як земля, як чисте небо над головою, як хліб. Навіть важко уявити, як би розвивалась культура планети Земля, коли б не було винайдено книги.
Сьогодні без книги не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої досвідченої людини.
Ось і днями в Кельменецьку районну дитячу бібліотеку завітали вихованці дитячого навчального закладу № 2 «Ромашка» з вихователем Лілією Бабин, для яких було проведено мульт-колаж «Книжка в мультик перебігла». Пізнавально пройшло знайомство з бібліотекою, з дитячими книжками та журналами для найменших читачів. Діти з захопленням слухали розповідь бібліотекаря відділу 1-4 класів Рози Борденюк, яка розповіла їм цікаві факти з історії книги. Для юних користувачів було показано мультфільми, зняті за мотивами книг, адже малеча, яка ще не вміє добре читати, вперше сприймає книгу через мультик.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...