пʼятницю, 30 березня 2018 р.


                                   Найкращий читач Буковини – 2018

Книжковий світ - то особливий світ.
Він, як магніт, притягує до себе.
Коли читати вмієш з юних літ,
Для тебе книга - це безкрає небо. 
                                                     /О. Афонін/

     Вже стало доброю традицією щороку в районній ЦБС проводити конкурс найкращого юного  читача бібліотеки. Ось  і цього року 29 березня в Кельменецькій районній бібліотеці для дітей пройшов другий тур конкурсу «Кращий читач Буковини-2018», в якому  брали участь читачі 6-7класів, переможці першого туру в сільських бібліотеках-філіях.    



    Кожний учасник  презентував свою улюблену книгу, улюбленого героя та переконував присутніх, чому варто прочитати даний твір. Аудиторія з захопленням слухала розповіді і мала змогу без машини часу перенестися у будь-яку епоху, простір разом з героями книг, а також пережити найрізноманітніші пригоди, відчути радість і сум, піднесеність і розчарування ,солодкий смак перемоги і гіркоту невдач.
                                                                                                                                                                           

  











    Поважне журі на чолі з директором Кельменецької РЦБС Н. Сливкою визначило переможців  ІІ відбіркового туру  серед  учнів  6 класів: Брагар Іванна (с. Новоселиця – І місце), Білюк Валерія (с. Іванівці) та Герасимчук Олександра (с. Козиряни) поділили ІІ місце, Андрійчук Ярослава (с. Лівинці – ІІІ місце ); серед учнів 7 класів –  Демедюк Уляна (смт. Кельменці – І місце ), Гермак Андрій (с. Бабин – ІІ місце), Гончарова Наталія (с. Нелипівці – ІІІ місце).


Переможці, які вибороли перші місця, в  квітні  будуть захищати честь Кельменеччини в  наступному етапі конкурсу, який відбуватиметься в м. Чернівці.  
                                                  Тож побажаємо їм успіху!

1 коментар:

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...