четвер, 13 грудня 2018 р.



Бібліотекарі Кельменецької центральної районної бібліотеки спільно з працівниками Кельменецького місцевого центру з надання безкоштовної вторинної правової допомоги Романом Поповичем та Альоною Луцик провели годину правового інформування «Я і мої права» 



У рамках Всеукраїнського тижня права завідувачем Вартиковецького філіалу № 12 Тимінською М.О. було проведено «Урок права» з учнями 4класу СЗОШ с. Вартиківці на тему: «Вчимося захищати свої права».
 Урок проводився у вигляді діалогу між учнями та бібліотекарем, переглядали слайди «Я маю право, знай ти свої права». Була створена книжково-ілюстративна виставка «Вчимося захищати свої права», використовуючи яку діти ознайомилися з Конституцією України. На правову тематику учні вдома підготували малюнки.




Бібліотекарі Подвірївського філіалу №40 провели з учнями 9-го класу правовий ринг «У світі прав та обов’язків. У світі права і Закону» 



 Лукачанівський філіал №30
 Урок права «Знай свої права, дитино!»




Оселівський філіал 38
Година права «Подорож країною закону»



Мошанецький філіал №32
Правова година «Вчимося захищати свої права» з учнями школи на чолі з вчителем Деревянко Тетяною Едуардівною.




          Грушовецький філіал №16 Година права " Права і обов'язки дитини" спільно з бібілотекарем шкільної бібліотеки Дрібною В.В.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Г іркий полин сльозами землю пестить Була весна квітуча, гарна… Ніхто і не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписан...