пʼятницю, 6 липня 2018 р.

новини бібліотечного життя

                                         Творча  лабораторія  фахівців

   4 липня цього року учасники творчої лабораторії – бібліотечні фахівці Кельменецької  РЦБС, відвідали  та ознайомились з роботою своїх колег у філіях сіл  Подвір’ївка,  Зелена,  Лівинці.
 Перша зупинка – бібліотека с.Подвір’ївка  (завідуюча філії Статник Л. В., бібліотекар  Чунтул Г. І. ) – центр дозвілля дітей та молоді у селі. Присутніх  вразили зміни, які відбулись у бібліотеці. Вона гарно відремонтована, оновлена і у своїй роботі вдало  поєднує  традиційні форми роботи з новітніми комп’ютерними технологіями. Сільський голова Чунтул О. В. зробив  екскурс у історію села та  розповів про свої плани з розвитку громади, а бібліотекарі ознайомили з методами і формами роботи з  користувачами.
  Бібліотека с. Зелена  – центр народознавства та краєзнавства, зустріла  колег  новоствореними  кутком народних традицій  та дитячою ігровою кімнатою. Секретар сільської ради Бабій Л. В. розповіла про життя громади, а завідуюча філії  Мельник К. С .–  про свою бібліотечну роботу.
    Село Лівинці  завжди славилось своїми народними традиціями та обрядами. Тому,  кімната-музей національного відродження «Чиста криниця», відкриття якої відбулося саме в цей день, зачарувала присутніх своїми експонатами.  Цікаву  екскурсію по ній для бібліотекарів району  зробила Заслужений працівник культури Натрасенюк В. М.  Сільський голова Гермак А. В. ознайомив присутніх з життям громади та планами на майбутнє, а завідуюча філії  Дячук Т. І.  з  роботою бібліотеки та співпрацею з громадою.
   Учасниками семінару жваво обговорювалися проблеми та здобутки бібліотечної роботи, а також окреслювалось своє бачення майбутнього сучасної сільської бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар

                     Весна Великдень нам дарує   Щовесни християни з радістю відзначають Великдень – це найсвітліше свято у році. Дух В...