пʼятниця, 16 грудня 2022 р.

Національний тиждень читання від Українського  інституту книги, який  проходить з 12 по 19 грудня під хештегами

#ЗачитанеДоДірок і #тижденьчитання

Що ми згадуємо, коли нас запитують про українську кухню — борщ, вареники, сало? І врешті-решт виснаження під час приготування.


Для того, щоб був настрій поратись на кухні, вам допоможе книга Євгена Клопотенка «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати». Автор знайомить не лише з добіркою смачнющих рецептів, випробуваних практикою, але й з філософією подачі страв.

Сніданки, обіди, вечері стануть не буденною необхідністю, а насолодою.






Читачка нашої бібліотеки Кравчук Світлана мала змогу переглянути дану книгу і приготувати страву по рецепту автора та пригостити працівників бібліотеки.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Сходинки до медіаграмотності З 24 по 31 жовтня проходить Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності. Сьогодні інформація, як...