Національний тиждень читання від Українського інституту книги, який проходить з 12 по 19 грудня під хештегами
#ЗачитанеДоДірок і #тижденьчитання
Що ми згадуємо, коли нас запитують про українську кухню — борщ,
вареники, сало? І врешті-решт виснаження під час приготування.
Для того, щоб був настрій поратись на кухні,
вам допоможе книга Євгена Клопотенка «Зваблення їжею: 70 рецептів, які
захочеться готувати». Автор знайомить не лише з добіркою смачнющих рецептів,
випробуваних практикою, але й з філософією подачі страв.
Сніданки, обіди, вечері стануть не буденною
необхідністю, а насолодою.
Читачка нашої бібліотеки Кравчук Світлана
мала змогу переглянути дану книгу і приготувати страву по рецепту автора та
пригостити працівників бібліотеки.
Немає коментарів:
Дописати коментар