середа, 21 липня 2021 р.

                       Людино, ти вінець природи і ти повинна все змогти, щоб                             зелень трав і чисті води своїм нащадкам зберегти

       Друже! Чи знаєш ти, що нині багато видів рослин і тварин, комах і птахів зникають з нашої планети у 1000 разів швидше, ніж зазвичай. Це означає, що ми втрачаємо від 10 до 130 видів кожного дня! Уявляєш?


З метою збереження природи, усвідомлення ролі навколишнього середовища, для життя і здоров’я людини, вивчення екологічних проблем планети в Кельменецькій дитячій бібліотеці з юними користувачами було проведено урок-звернення «Людино, ти вінець природи і ти повинна все змогти, щоб зелень трав і чисті води своїм нащадкам зберегти».



Ми бачимо, що в нашій країні вживаються заходи з охорони природи, але чи достатньо цього, щоб врятувати природу всієї планети? Тільки разом у співпраці людство може врятувати себе та планету, адже ми всі пов’язані єдиним повітрям, водою, природою. Дякуючи вашим добрим серцям і розуму, ми віримо, що нам це вдасться.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...